Λάρισα: «Κυνηγοί» θησαυρών είχαν οπλοστάσιο και χασισόδεντρο

Λάρισα: «Κυνηγοί» θησαυρών είχαν οπλοστάσιο και χασισόδεντρο

Οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Λάρισα: «Κυνηγοί» θησαυρών είχαν οπλοστάσιο και χασισόδεντρο
Στο εμπορικό κατάστημα που διατηρούν στη Λάρισα έκρυβαν όλα τα παράνομα μυστικά τους δύο αδέλφια που, εκτός ωραρίου λειτουργίας, αναζητούσαν… κρυμμένους θησαυρούς οπλισμένοι σαν «αστακοί» ενώ καλλιεργούσαν και κάνναβη!

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο κατάστημα και ανακάλυψαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,55 μέτρου. Μαζί με αυτό, όμως, βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από δύο περίστροφα και ένα πιστόλι αερίου με έντεκα αμπούλες και ένα σπαθί τύπου σαμουράι με μήκος λεπίδας 64 εκατοστών!

Τα αδέλφια είχαν ακόμη στην κατοχή τους μια ολοπρόσωπη κουκούλα και έναν ανιχνευτή μετάλλων με τον οποίο έψαχναν για λίρες ή αρχαία αντικείμενα, πράγμα που τους στοίχισε την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων, μαζί με αυτές της παράνομης οπλοκατοχής και της καλλιέργειας ναρκωτικών που τους απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Κλείσιμο
*** Στα 78 του χρόνια βρέθηκε κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή ένας 78χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Ασφαλείας οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν ένα παλαιό περίστροφο και έξι φυσίγγια τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης