Τρύγησε τρία κιλά κάνναβης από δέκα χασισόδεντρα

Τρύγησε τρία κιλά κάνναβης από δέκα χασισόδεντρα

Μόλις τα τρύγησε και τα κλάδεψε έπεσε στο δόκανο που είχαν στήσει άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών 

Τρύγησε τρία κιλά κάνναβης από δέκα χασισόδεντρα

Σε μια θαμνώδη έκταση κοντά στο σπίτι του στη Σαμοθράκη καλλιεργούσε μια αρκετά πλούσια χασισοφυτεία με δέκα δενδρύλλια ένας 47χρονος. Μόλις τα τρύγησε και τα κλάδεψε, όμως, έπεσε στο δόκανο που είχαν στήσει άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι πήγαν επί τούτου στο νησί από την Αλεξανδρούπολη.

Οι αστυνομικοί, που είχαν μαζί τους εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, έκαναν έρευνα στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή και βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 890 γραμμαρίων, ένα σακί με κλαδιά τεμαχισμένα από τα χασισόδεντρα βάρους ενός κιλού και 850 γραμμαρίων και μια συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 3,6 γραμμαρίων. 

Μετά τη σύλληψη του 47χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και τα δέκα χασισόδεντρα ύψους από 1,60 ως 2,90 μέτρων, τα οποία ξερίζωσαν και κατέσχεσαν μαζί με ένα σύστημα ποτίσματος, ένα ψαλίδι, ένα μεταλλικό οικιακό σκεύος και μία μονωτική ταινία. Ο καλλιεργητής παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

*** Ένα χασισόδεντρο ύψους 1,10 μέτρου καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα στην κατοικία του στη Λάρισα ένας 56χρονος, αλλά σκόπευε να μεγαλώσει την παραγωγή του, όπως προκύπτει από τους σπόρους κάνναβης βάρους 26,5 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του. Στο σπίτι του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,7 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης