Πέθανε τον περασμένο Μάιο ο διάσημος καφετί αδέσποτος σκύλος, ο γνωστός και με το παρατσούκλι «Λουκάνικος», ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες συγκεντρώσεις του 2011, υποχρεώνοντας μέχρι και το περιοδικό TIME να του κάνει αφιέρωμα.
Κλείσιμο
Ο «Λουκάνικος» έφυγε σε ηλικία 10 ετών από πρόβλημα στην καρδιά, ταλαιπωρημένος από την έντονη ζωή του στους δρόμους της Αθήνας, στο πλευρό των διαδηλωτών και κόντρα - τις περισσότερες φορές - στην αστυνομία.
Το 2011 το αμερικανικό περιοδικό είχε χαρακτηρίσει τον καφετί ημιαίμο ως «σκύλο της χρονιάς» αφιερώνοντας του ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ με χαρακτηριστικές εικόνες του από διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.