«Θα κάνω τα πάντα για να τιμωρηθούν οι ένοχοι», λέει ο αδερφός του Κωνσταντίνου Σγούρου

«Θα κάνω τα πάντα για να τιμωρηθούν οι ένοχοι», λέει ο αδερφός του Κωνσταντίνου Σγούρου

Τι λέει για όσα ακούγονται περί ανάμειξης του αδερφού του με την Χρυσή Αυγή - Η φρικτή συνομιλία στο facebook: «Αύριο τι θα βάλεις; Θα βάλω δολοφόνο...» - Διαβάστε τι δήλωσε η σύντροφός του: «Ηταν ένα καταπληκτικό παιδί. Βοηθούσε όποιον είχε την ανάγκη του»

«Θα κάνω τα πάντα για να τιμωρηθούν οι ένοχοι», λέει ο αδερφός του Κωνσταντίνου Σγούρου
Να βρεθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά ζητούν οι συγγενείς των δύο θυμάτων του φρικτού διπλού φονικού στη Μάνη, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη. Συγκλονισμένες οι δύο οικογένειες των δύο νεαρών δεν μπορούν να πιστέψουν με τίποτε ότι τα παιδιά τους έπεσαν θύματα μιας άγριας δολοφονίας.

Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Σγούρου αλλά και η σύντροφός του Έλενα Ναζάροβα μίλησαν στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ για τον άνθρωπο που έχασαν απροσδόκητα.

Ο Γιάννης Σγούρος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε όσα αναφέρονται περί ανάμειξης του αδερφού του με την Χρυσή Αυγή.

Κλείσιμο
«Ο αδερφός μου ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί και ήσυχο. Από τους ανθρώπους που δεν ήθελε να χρωστάει σε κανέναν. Όλα τα τατουάζ έχουν να κάνουν με την Αρχαία Ελλάδα και τη χρυσή εποχή των Ελλήνων. Σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει θέμα για ρατσιστικά σχόλια και για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη Χρυσή Αυγή», σχολίασε χαρακτηριστικά. Ενώ επισήμανε ότι δεν γνωρίζει αν είχε κάποια αντιδικία με άνθρωπο από το περιβάλλον του. Και συνέχισε λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι παρατήρησα στη σελίδα τους στο facebook σε σχετική συνομιλία να λέει ο ένας στον άλλον... ''αύριο τι θα βάλεις; Θα βάλω δολοφόνο...'' Ηταν μία ημέρα πριν γίνει το φονικό».

«Θέλω να ξέρεις ότι θα κάνω τα πάντα για να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να νιώσουν κι αυτοί το κακό που μας έκαναν», γράφει ο ίδιος στο facebook.

Η σύντροφός του μίλησε για ένα καταπληκτικό παιδί, ήρεμο που πάντα βοηθούσε όποιον το είχε ανάγκη.

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και τον Σεπτέμβρη είχαμε προγραμματίσει το γάμο μας. Το παιδί που ήταν μαζί του θα γινόταν ο κουμπάρος μας.», δηλώνει στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης η Ελένη.

Οι δύο νεαροί ήταν πολύ στενοί φίλοι. Ειχαν γνωριστεί στο στρατό, ασχολούνταν επαγγελματικά με το μπόντιμπίλντινγ και είχαν πάθος με την Αρχαία Ελλάδα.

Φίλη του θύματος - συναθλήτρια αναφέρει ότι προπονούνταν μαζί με τον Κωνσταντίνο Σγουρό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης