Ήρθε από τη Βουλγαρία φορτωμένος με μεθαδόνη

Ήρθε από τη Βουλγαρία φορτωμένος με μεθαδόνη

Με το φιαλίδιο στο τσαντάκι του προσπάθησε να μπει στη χώρα ένας 46χρονος

Ήρθε από τη Βουλγαρία φορτωμένος με μεθαδόνη
Σαν να μην συνέβαινε τίποτε επιχείρησε να περάσει τα σύνορα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου στον Έβρο προερχόμενος από τη Βουλγαρία την οποία είχε επισκεφθεί ένας 46χρονος Έλληνας, κρατώντας ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο μετέφερε ποσότητα υγρού ναρκωτικού!

Δεν υπολόγισε, όμως, ότι εκτός από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ορμενίου υπήρχαν και άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, οι οποίοι τον υπέβαλαν σε έλεγχο και ανακάλυψαν το πλαστικό φιαλίδιο που περιείχε διάλυμα μεθαδόνης βάρους 46,7 γραμμαρίων! Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, ενώ το δοχείο με το ναρκωτικό κατασχέθηκε. 

Αλλά και στην πόλη της Ορεστιάδας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 19χρονο Έλληνα, στην κατοχή και το σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,6 γραμμαρίων. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης