Εξασφάλιζαν διακοπές στη Μύκονο με πλαστά ευρώ και ναρκωτικά

Εξασφάλιζαν διακοπές στη Μύκονο με πλαστά ευρώ και ναρκωτικά

Οι νεαροί Ιταλοί συνελήφθησαν και ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο όπου έμεναν

Εξασφάλιζαν διακοπές στη Μύκονο με πλαστά ευρώ και ναρκωτικά
Η πελατεία που έβρισκαν εύκολα στα μπαρ και τις παραλίες της Μυκόνου, εξασφάλιζε δωρεάν διακοπές με απόλυτη χλιδή σε δυο νεαρούς Ιταλούς οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά για… κάθε γούστο! Τα άμεσα έξοδά τους τα αντιμετώπιζαν πληρώνοντας με… πλαστά χαρτονομίσματα!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν συνδέσει βάσει πληροφοριών την υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών με αυτή της κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων και ακινητοποίησαν τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 27 χρόνων, πάνω στους οποίους βρήκαν οκτώ χαρτονομίσματα των 20 ευρώ τα οποία έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό.

Οι νεαροί Ιταλοί συνελήφθησαν και ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο όπου έμεναν. Εκεί, βρέθηκαν άλλα επτά πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, αλλά και έξι φιξάκια κοκαΐνης βάρους περίπου 5,5 γραμμαρίων, 92 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64 γραμμαρίων, 17 συσκευασίες με μεθαμφεταμίνη (MDMA) βάρους 23 γραμμαρίων, μια ζυγαριά και ένα μαχαίρι με ίχνη ναρκωτικών. 

Δυο από τα τρία κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν στην  κατοχή τους θεωρούνται κλεμμένα κι έτσι οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης