Πρωτοφανές έγκλημα πάθους και αυτοκτονία στην Εγνατία Oδό

Πρωτοφανές έγκλημα πάθους και αυτοκτονία στην Εγνατία Oδό

Ο 46χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα τη 42χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - Μια ημέρα πριν το φονικό ο δράστης είχε επισκεφθεί ψυχίατρο

Πρωτοφανές έγκλημα πάθους και αυτοκτονία στην Εγνατία Oδό
Σε ζευγάρι Θεσσαλονικέων, γονείς δύο παιδιών, ανήκουν τα πτώματα που βρέθηκαν στην Εγνατία οδό, κοντά στον κόμβο της Ξυλούπολης. Η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους και αυτοκτονία.

Ο 46χρονος άνδρας, που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε με καραμπίνα τη 42χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι και η γυναίκα τραύμα στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως μηχανικός στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από την εργασία του λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων.

Η σύζυγός του που εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, προσπαθούσε να βοηθήσει τον σύζυγό της και, σύμφωνα με πληροφορίες, μια ημέρα πριν το φονικό είχαν επισκεφθεί μαζί ψυχίατρο.

Κλείσιμο
Με το αποτρόπαιο θέαμα ήρθε αντιμέτωπος ένας άνδρας διερχόμενος από την Εγνατία οδό όταν τυχαία αντίκρισε τα δύο πτώματα δίπλα σε σταματημένο αυτοκίνητο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης