Πρωτοφανές έγκλημα πάθους και αυτοκτονία στην Εγνατία Oδό
Ο 46χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα τη 42χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - Μια ημέρα πριν το φονικό ο δράστης είχε επισκεφθεί ψυχίατρο
Σε ζευγάρι Θεσσαλονικέων, γονείς δύο παιδιών, ανήκουν τα πτώματα που βρέθηκαν στην Εγνατία οδό, κοντά στον κόμβο της Ξυλούπολης. Η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους και αυτοκτονία.
Ο 46χρονος άνδρας, που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε με καραμπίνα τη 42χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι και η γυναίκα τραύμα στο στήθος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως μηχανικός στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από την εργασία του λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων.
Η σύζυγός του που εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, προσπαθούσε να βοηθήσει τον σύζυγό της και, σύμφωνα με πληροφορίες, μια ημέρα πριν το φονικό είχαν επισκεφθεί μαζί ψυχίατρο.
Κλείσιμο
Με το αποτρόπαιο θέαμα ήρθε αντιμέτωπος ένας άνδρας διερχόμενος από την Εγνατία οδό όταν τυχαία αντίκρισε τα δύο πτώματα δίπλα σε σταματημένο αυτοκίνητο.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.