Με... πυροβολισμούς απάντησε ο ιδιοκτήτης κατοικίας στην εισβολή δύο Αλβανών στο σπίτι του.
Οι δύο νεαροί είχαν κάνει το σπίτι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, άνω κάτω, παίρνοντας χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα. Η οικογένεια όμως επέστρεψε την ώρα που εκείνοι βρίσκονταν ακόμη επί...τω έργω.
Ο 60χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας, φοβούμενος προφανώς για την οικογένειά του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε, όπως γράφει το
epiruspost.
Ακολούθησε γενική αναστάτωση... Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία χρειάστηκε να στήσει ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να τους συλλάβει.
Κλείσιμο
Κατά τη σύλληψη διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους δράστες έφερε τραύματα από τα σκάγια στην πλάτη. Έτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είχε πυροβολήσει εναντίον τους.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς