Ύποπτος για κυνήγι ελαφιών συνελήφθη στη Ρόδο

Ύποπτος για κυνήγι ελαφιών συνελήφθη στη Ρόδο

Πρόκειται για 47χρονο που ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχε μαζί του ένα δίκαννο και τέσσερα ειδικά μονόβολα φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για κυνήγι μεγάλων ζώων

Ύποπτος για κυνήγι ελαφιών συνελήφθη στη Ρόδο
Σε μια εποχή που τα κυκλώματα λαθροθήρων εξοντώνουν το ένα μετά το άλλο τα ελάφια dama- dama στη Ρόδο, όταν συλλαμβάνεται κάποιος να μεταφέρει κυνηγετικό όπλο εκτός κυνηγετικής περιόδου και μάλιστα με σκάγια για μεγάλα ζώα, είναι επόμενο να θεωρείται ύποπτος.

Ο πιθανός ελαφοκυνηγός έπεσε στα χέρια των θηροφυλάκων του Κυνηγετικού Συλλόγου της Ρόδου που περιπολούν μέρα και νύχτα στα δάση του νησιού. Πρόκειται για έναν 47χρονο που κινούνταν μέσα στη νύχτα με αγροτικό φορτηγάκι στην περιοχή του Αγίου Σουλά και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε μαζί του ένα δίκαννο και τέσσερα ειδικά μονόβολα φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για κυνήγι μεγάλων ζώων! 

Έτσι, συνελήφθη καθώς η μεταφορά όπλου εκτός κυνηγετικής περιόδου απαγορεύεται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Η έρευνα, ωστόσο, συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει εμπλακεί σε κυνήγι ελαφιών.

*** Ένα οπλοστάσιο έκρυβε στο σπίτι του σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Χερσονήσου ένας 43χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε.. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν δυο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, 110 φυσίγγια των 9 mm, δυο μαχαίρια, δυο κλομπ μήκους 0,67 και 0,60 εκατοστών, μια σιδερογροθιά και πέντε αναισθητικά σπρέι! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης