Σοκ στα Τρικάλα: 70χρονος έσερνε στην άσφαλτο την ετοιμόγεννη σκυλίτσα του γείτονα!

Σοκ στα Τρικάλα: 70χρονος έσερνε στην άσφαλτο την ετοιμόγεννη σκυλίτσα του γείτονα!

Συνεχίζονται οι βιαιότητες κατά ζώων - Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών του ιδιόκτητή του ζώου - Νεκρή βρέθηκε η σκυλίτσα και τα 11 κουταβάκια της

Σοκ στα Τρικάλα: 70χρονος έσερνε στην άσφαλτο την ετοιμόγεννη σκυλίτσα του γείτονα!
Την ετοιμόγεννη σκυλίτσα του γείτονα του άρπαξε ένα 70χρονος στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων και αφού την έδεσε από τα πίσω πόδια την έσυρε στην άσφαλτο και την πέταξε σε ένα ρυάκι. Το περιστατικό συνέβη στις 15 Ιουλίου ενώπιον των παιδιών του ιδιόκτητή του ζώου. Τα πιτσιρίκια ενημέρωσαν τον πατέρα τους και ο άνθρωπος εντόπισε το σκυλί λιπόθυμο από τα σημάδια που είχε αφήσει στο δρόμο το αίμα του ζώου.

Αμέσως κάλεσε στην Αστυνομία και με τη συνδρομή της κατόρθωσαν να βγάλουν το μέσα από το ρυάκι που το είχε πετάξει ο δράστης.

Εις βάρος του 70χρονου άνδρα, που βασάνισε έτσι το σκυλί, κατατέθηκε μήνυση στο Α.Τ. Τρικάλων και μάλιστα ο ιδιόκτητής του ζώου αν και πάμφτωχος έδωσε και τα 100 ευρώ τα οποία του ζήτησε παράνομα η Αστυνομία αν και για τα αδικήματα αυτά δεν χρειάζεται η καταβολή παράβολου!

Κλείσιμο
Η σκυλίτσα γεμάτη πληγές, αφού το κρέας είχε λιώσει σε πολλά σημεία και είχαν εμφανιστεί τα κόκκαλα της μεταφέρθηκε στο Κτηνιατρικό Κέντρο Μπαλωμένος - Λέμας στα Τρίκαλα.

Ο κτηνίατρος Δημήτρης Μπαλωμένος διεικρίνισε ότι το ζώο «είχε ένα εκτεταμένο έγκαυμα τριβής και δύο ανοιχτά τραύματα γεμάτα χώμα, όλα στη δεξιά πλευρά του σώματός του».

Η τραγική κατάληξη της Χιονάτης

Στις 25 Ιουλίου τόσο η Χιονάτη -έτσι έλεγαν τν άτυχη σκυλίτσα- όσο και τα 11 κουταβάκια της εντοπίστηκαν νεκρά από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη. Η αιτία θανάτου τους άγνωστη. Πάντως η κατάσταση του ζώου οι πληγές του οποίου σταδιακά επουλώνονταν δεν δικαιολογεί τον θάνατο όλων και της μάνας και των μικρών.

Διαβάστε περισσότερα στο www.zoosos.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης