Βίντεο-σοκ: Λεωφορείο παρέσυρε πρώην αθλήτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ

Βίντεο-σοκ: Λεωφορείο παρέσυρε πρώην αθλήτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ

Από θαύμα γλίτωσε η ίδια, ο σύζυγος και το το 11 μηνών μωρό τους - Η απίστευτη ιστορία μόνο στο protothema.gr

Βίντεο-σοκ: Λεωφορείο παρέσυρε πρώην αθλήτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ
Θύμα ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε η πρώην διεθνής αθλήτρια του βόλεϊ σάλας και του μπιτς βόλεϊ, Κατερίνα Νικολαΐδου, την ώρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο με το μόλις 11 μηνών μωρό της, το οποίο ευτυχώς κρατούσε ο σύζυγός της.



Κλείσιμο

Ένα αστικό λεωφορείο την παρέσυρε και, σαν από θαύμα, γλίτωσε με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, καθώς και μώλωπες και εκδορές στο σώμα της και το κεφάλι.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της καφετέριας, πάνω στην οποία σταμάτησε η τρελή πορεία του λεωφορείου και τις οποίες αποκαλύπτει το protothema.gr, προκαλούν σοκ.



Τρίτη 8 Ιουλίου, ώρα 14:51 το μεσημέρι, περιοχή Ζωγράφου. Η διεθνής με 63 συμμετοχές με την εθνική ομάδα βόλεϊ και πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού, Κατερίνα Νικολαΐδου, μαζί με το σύζυγό της, Ανδρέα Κιτάντη, ο οποίος κρατά το 11 μηνών μωρό τους στην αγκαλιά του, περπατούν στην περιοχή του Ζωγράφου.



Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο μάρκας Golf με βουλγαρικές πινακίδες, σύμφωνα με μαρτυρίες, παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη.



Η Κατερίνα Νικολαΐδου περιγράφει στην κάμερα του protothema.gr εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές από το κρεβάτι του πόνου.





Την τελευταία στιγμή πρόλαβε να τρέξει και να σωθεί ο σύζυγός της αθλήτριας, Ανδρέας Κιτάντης, μαζί με το 11 μηνών μωρό τους, που κρατούσε στην αγκαλιά του.



Η αθλήτρια του βόλεϊ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας περίπου τριών ωρών, προκειμένου να της αφαιρεθεί το σίδερο που είχε μπει στο αριστερό της πόδι, ενώ οι γιατροί περιέθαλψαν και τα άλλα τραύματά της στο σώμα και το κεφάλι.



Την υπόθεση χειρίζεται η Τροχαία Καισαριανής. Όταν η δικογραφία ολοκληρωθεί, η αθλήτρια αναμένεται να στραφεί εναντίον των υπευθύνων που προκάλεσαν το τροχαίο, το οποίο παραλίγο να ξεκληρίσει την οικογένειά της, όπως δηλώνει ο δικηγόρος της, κ. Γιάννης Μαρακάκης.



Η Κατερίνα Νικολαΐδου παρέμεινε σχεδόν 15 ημέρες στο νοσοκομείο και, παρά το γεγονός ότι  επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά της, εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες ακόμη για την πλήρη αποθεραπεία της!

Εξαιτίας της περιπέτειας αυτής, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλει τη βάπτιση του μωρού τους, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου, αν και αυτό ήταν το μικρότερο κακό...














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης