Μάνα και γιος με πλούσια κέρδη από ναρκωτικά

Μάνα και γιος με πλούσια κέρδη από ναρκωτικά

Επιπλέον, βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 16 τυποποιημένες κροτίδες.

Μάνα και γιος με πλούσια κέρδη από ναρκωτικά
Μαζί με την 50χρονη μητέρα του είχε αναλάβει να διακινεί ναρκωτικά όλων των ειδών σε χρήστες της Καλύμνου ένας 25χρονος! Μάλιστα, το παράνομο εμπόριο τους απέφερε πλούσια κέρδη καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μετρητά ύψους 3.300 ευρώ και «φουσκωμένοι» τραπεζικοί λογαριασμοί.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία τους και τους συνέλαβαν, βρήκαν τα αποδεικτικά στοιχεία για τις συνεχείς καταθέσεις χρημάτων από την αγοραπωλησία ναρκωτικών και μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης μαζί με 18 ναρκωτικά χάπια συσκευασμένα και έτοιμα για πώληση και δυο μαχαίρια με λάμες μήκους εννέα και 18 εκατοστών. Μητέρα και γιος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Στην πώληση ναρκωτικών αποδίδουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και τα 750 ευρώ που κατασχέθηκαν στην κατοικία ενός 40χρονου στην Κάλυμνο, όπου έκαναν έρευνες. Επιπλέον, βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 16 τυποποιημένες κροτίδες.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκε ένας 55χρονος που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού έχοντας πάνω του 54 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού.

Με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και 19 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή συνελήφθησαν σε ένα πάρκο στην πόλη της Ρόδου δυο 24χρονοι. Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. βρήκαν πεταμένα στο σημείο και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και ένα ναρκωτικό χάπι που επίσης κατασχέθηκαν.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης