Καστοριά: Τσάκωσαν άμεσα τον ιερόσυλο που άδειασε παγκάρια

Καστοριά: Τσάκωσαν άμεσα τον ιερόσυλο που άδειασε παγκάρια

Δεν πρόλαβε ούτε... τσιγάρα να αγοράσει με τα χρήματα που έκλεψε από τα παγκάρια της μονής της Αγίας Παρασκευής

Καστοριά: Τσάκωσαν άμεσα τον ιερόσυλο που άδειασε παγκάρια
Ο 37χρονος Αλβανός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και στην κατοχή του βρέθηκε το ποσό των 860 ευρώ, όσα ακριβώς υπολόγιζαν οι υπεύθυνοι του μοναστηριού ότι περιείχαν τα παγκάρια. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ τα χρήματα κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στη μονή.

Λέρος: Δύο διαρρήξεις από 31χρονο
Δυο διαρρήξεις είχε διαπράξει την προηγούμενη Δευτέρα και το περασμένο Σάββατο στη Λέρο ένας 31χρονος. Αρχικά παραβίασε ένα φαρμακείο απ’ όπου έκλεψε διάφορα  φαρμακευτικά σκευάσματα και την επόμενη φορά διέρρηξε ένα καφενείο από το οποίο άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό. Τα δυο περιστατικά εξιχνιάστηκαν από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και  σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Πορτοφολάς στην Κω
Στα «πράσα» έπιασαν οι άνδρες της Ασφαλείας έναν 31χρονο Μαροκινό στην πόλη της Κω, όταν τον είδαν να κλέβει με τη μέθοδο της απασχόλησης ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και ένα κινητό από έναν Δανό παραθεριστή. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο δικαιούχο και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης