Τρελό πάρτι μιας... εβδομάδας για τα γενέθλια του Βασίλη Μηλιώνη

Τρελό πάρτι μιας... εβδομάδας για τα γενέθλια του Βασίλη Μηλιώνη

Τα φορτηγά με τις σαμπάνιες, τα νοικιασμένα πολυτελή τζιπ και οι ρεζερβέ ξαπλώστρες στην παραλία - Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Energa- Hellas Power ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ευχαριστήσει τους εκλεκτούς του καλεσμένους

Τρελό πάρτι μιας... εβδομάδας για τα γενέθλια του Βασίλη Μηλιώνη
Τέσσερις πολυτελείς βίλες των 2.500 ευρώ τη βραδιά, τέσσερα θηριώδη τετράτροχα με κόστος 7.500 ευρώ την εβδομάδα, ένα φορτηγό ανεφοδιασμού εκλεκτών αλκοολούχων ποτών, προσωπικός σεφ και ρεζερβέ πρώτη ξαπλώστρα- κύμα για τριάντα καλεσμένους του στα πανάκριβα μπιτς μπαρ-ρεστοραντ του νησιού.

Δεν πρόκειται για τις απαιτήσεις κάποιου σταρ του διεθνούς τζετ σετ. Είναι τα απαραίτητα συστατικά  που χρειάζονται για να οργανώσεις το καλύτερο πάρτι γενεθλίων της ζωής σου. Αρκεί βέβαια να έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Και στη προκειμένη περίπτωση, το τιμώμενο πρόσωπο, ο ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων στο σκάνδαλο της Energa- Hellas Power, κύριος Βασίλης Μηλιώνης φαίνεται πως δεν φείδεται χρημάτων προκειμένου να περάσει καλά αυτός και οι περίπου 30 καλεσμένοι του. Αν και έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους ωσότου γίνει η δίκη (είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) αυτό δεν τον εμπόδισε να έρθει στο νησί των ανέμων «για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του», όπως υποσχέθηκε στους στενούς του φίλους. 

Με το συνολικό κόστος να αγγίζει τα 100.000 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν το ύψος της χρηματικής εγγύησης που χρειάστηκε να καταβάλει για να αφεθεί ελεύθερος, ο κ. Μηλιώνης μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν σίγουρα ο μοναδικός Έλληνας τουρίστας στο νησί που έκανε «καταστροφές» αντάξιες αυτές που πραγματοποιούν καθημερινά Άραβες, Τούρκοι και Λιβανέζοι κροίσοι. Να θυμίσουμε ότι οι εταιρίες παροχής ρέυματος Energa – Hellas Power -σύμφωνα με την Δικαιοσύνη- έπαιρναν το χαράτσι για τα ακίνητα από τους πελάτες τους και, αντί να το αποδίδουν στη ΔΕΗ, το έστελναν στο  εξωτερικό σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Η ζημιά που υπέστη το Δημόσιο υπολογίζεται σε 152 εκ. ευρώ.
 
Κλείσιμο
 
Το φορτηγό με τις σαμπάνιες

Εικόνα 1η : Μεσημέρι Πέμπτης και στο συγκρότημα ανεξάρτητων πολυτελών βιλών, εκεί όπου έχει καταλύσει ο κ. Βασίλης Μηλιώνης και η παρέα του, ένα φορτηγάκι της μυκονιάτικης εταιρίας ποτών “Cava Stamboulis” κόβει βόλτες στα δρομάκια αναζητώντας τον παραλήπτη των προϊόντων που φέρει στη καρότσα του.  Δεκάδες κιβώτια με σαμπάνιες Moet και άλλα με βότκα Grey Goose και τεκίλα Silver Patron.  Οι υπάλληλοι της κάβας φαίνεται να τα χουν χαμένα καθώς κανένας δεν βρίσκεται εκεί για να τους υποδεχθεί. «Για πού τα πάτε αυτά;» ρωτούν ένοικοι διπλανών κατοικιών ενοχλημένοι από τη φασαρία. « Για εκεί που γίνεται πάρτι κάθε μέρα» απαντούν.

 
Τα τζιπ των 300 ευρώ τη μέρα

Εικόνα 2η : Την ώρα που το φορτηγάκι της κάβας αγκομαχά στα στενά δρομάκια και οι ιδρωμένοι υπάλληλοι της είναι έτοιμοι να παρατήσουν  το εμπόρευμα στη πόρτα μιας από τις τρεις βίλες (η 4η βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο St John) που νοικιάζουν ο εορτάζων και οι φίλοι του (τα γενέθλια του ήταν στις 8 Ιουλίου αλλά  σκοπός του καλέσματος ήταν να διαρκέσουν οι εορτασμοί μια ολόκληρη βδομάδα), η παρέα – και τα 30 άτομα- βρίσκονται καθ’ οδόν για τη παραλία Καλό Λιβάδι και το μπιτς μπαρ-ρέστοραντ Solymar, εκεί όπου μόνο το σετ ξαπλώστρα- ομπρέλα κοστίζει 30 ευρώ. Οδηγούν με μανιώδη ταχύτητα τέσσερα Jeep Wrangler, με κόστος ενοικίασης 300 ευρώ τη μέρα για το κάθε ένα. Τα αυτοκίνητα νοικιάστηκαν για μια τουλάχιστον βδομάδα και το συνολικό κόστος ανήλθε στα 7.500 ευρώ.



Οι ρεζερβέ- ξαπλώστρες

Εικόνα 3η : Η μεγάλη παρέα πλασάρεται γρήγορα στις ρεζερβέ πρώτο – κύμα ξαπλώστρες και ακόμα πιο γρήγορα κάνουν την εμφάνιση τους πολύχρωμα κοκτέιλς στα χρώματα των εμπριμέ Vilebrequin  βερμούδων που λανσάρουν τα αγόρια της παρέας. Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος από τον κ. Βασίλη Μηλιώνη. Σε εκείνον πέφτουν τα βλέμματα και σε εκείνον επικεντρώνεται το ενδιαφέρον. Φίλοι και γνωστοί που έχουν να τον δουν από τις ανέμελες για τον ίδιο εποχές, τότε που μια έξοδος του στα κέντρα διασκέδασης ήταν ικανή να δώσει ανάσα ζωής στην παρακμάζουσα νυχτερινή ζωή  της Αθήνας σπεύδουν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν «ποτέ ξανά στη φυλακή». Κάποιοι δε που τον γνωρίζουν καλύτερα αλλά είχαν καιρό να ακούσουν νέα του, τον ρωτούν για την εμπειρία της φυλακής. Εκείνος δείχνει πρόθυμος να τους πει κάποια πράγματα τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία βέβαια «ότι η υπόθεση του είναι τελειωμένη» και πως δεν ανησυχεί γιατί έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.







Η ξανθιά καλλονή

Εικόνα 4η : Ξανθιά καλλονή απροσδιορίστου ταυτότητας μονοπωλεί το ενδιαφέρον του άλλοτε ισχυρού της Hellas Power. Την συστήνει σε άλλα κορίτσια της παρέας και προσπαθεί να την βάλει μέσα στο κλίμα χαράς και εφορίας είναι διάχυτο πάνω στη μυκονιάτικη άμμο του Solymar. Ως γνήσιος τζέντλεμαν και καρδιοκατακτητής, σύμφωνα με τις κοσμικές στήλες των περιοδικών κοινωνικής κριτικής, παραδίδει μέχρι και μαθήματα ρακέτας. Κάποια στιγμή και ενώ το κέφι έχει ανάψει, την ανεβάζει στους ώμους του και την οδηγεί με ασφάλεια μέσα στο νερό προκειμένου να βγουν με την υπόλοιπη παρέα μια σέλφι φωτογραφία- απαραίτητο πιστοποιητικό για το Instagram ότι «περνάμε καλά εδώ στη Μύκονο». Για τον Βασίλη Μηλιώνη πάντως οι φίλοι του έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σχεδόν πάντα πληρώνει ο ίδιος τον λογαριασμό είναι και το ότι δηλώνει πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της παρέας εισπράττοντας ικανοποίηση από τα χαμόγελα των κολλητών του.


 


 


 


 
Το χρυσό ρολόι

Εικόνα 5η: Λάτρης της καλής ζωής και των ακριβών αξεσουάρ ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δεν αποχωρίζεται ποτέ το χρυσό του ρολόι που φορά στο αριστερό του χέρι. Το διαχρονικό αυτό τρεντ – δείγμα νεοπλουτισμού φαίνεται να ταιριάζει με το στημένο σκηνικό της παραλίας η πλειονότητα της οποίας απαρτίζεται από Αραβόφωνους τουρίστες. Ο αποφυλακισμένος επιχειρηματίας ρίχνει αρκετές ματιές στο ρολόι του, ίσως από συνήθεια που αποκόμισε από τον Κορυδαλλό (εκεί δεν το φορούσε) ή από ευθύνη ως αρχηγός της παρέας να συντονίσει το πρόγραμμα τους όσο το δυνατόν καλύτερα. 
Γιατί το πάρτι ακόμη συνεχίζεται...









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης