Αμαλιάδα: Αρνήθηκε το αλκοτέστ και είπε ότι τον έκλεψαν οι αστυνομικοί!

Αμαλιάδα: Αρνήθηκε το αλκοτέστ και είπε ότι τον έκλεψαν οι αστυνομικοί!

Ο... νταής οδηγός, που αποδείχθηκε ότι είναι στρατιωτικός, όχι μόνο αρνήθηκε να του κάνουν αλκοτέστ, αλλά και τους κατηγόρησε ότι τον έκλεψαν

Αμαλιάδα: Αρνήθηκε το αλκοτέστ και είπε ότι τον έκλεψαν οι αστυνομικοί!
Κόντεψαν να βρουν και το μπελά τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο ένα αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα. Ο... νταής οδηγός, που αποδείχθηκε ότι είναι στρατιωτικός, όχι μόνο αρνήθηκε να του κάνουν αλκοτέστ, αλλά και τους κατηγόρησε ότι τον έκλεψαν! 

Οι τροχονόμοι επιχείρησαν να συλλάβουν τον... ζόρικο οδηγό, αλλά εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά ώσπου να καταφέρουν να του βάλουν χειροπέδες. Όταν οδηγήθηκε στο τμήμα της πόλης, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έκλεψαν από τις τσέπες του 200 ευρώ, πράγμα που αποδείχθηκε άμεσα πως δεν ήταν αλήθεια! Τελικά, ο στρατιωτικός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απείθεια και ψευδή καταμήνυση.

Κλείσιμο
*** Ένα άλλο αλκοτέστ, αυτή τη φορά στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, οδήγησε στη σύλληψη ενός 29χρονου οδηγού που δεν ήταν μόνο μεθυσμένος αλλά και... φυγόποινος! Οι αστυνομικοί της Τροχαίας διαπίστωσαν ότι ο νεαρός οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος και τον συνέλαβαν, όμως στο τμήμα όπου οδηγήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδίκη με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για ληστείες! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της παράβασης του Κ.Ο.Κ. και θα παραπεμφθεί αρμοδίως για να εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης