Αλεξία Έβερτ: «Με χτύπησε ο γιος του εφοπλιστή Πετράκη»

Αλεξία Έβερτ: «Με χτύπησε ο γιος του εφοπλιστή Πετράκη»

Της είπε: «Θα πληρώσεις τη Ferrari με το αίμα σου», την έριξε κάτω και την έβρισε - Είχε προηγηθεί τροχαίο όταν η Ferrari του γιου του εφοπλιστή Πετράκη συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της κυρίας Έβερτ - Το επεισόδιο κατέγραψε ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ William Faithful που δέχθηκαν επίσης ύβρεις και απειλές

Αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της κάλπης
Αλεξία Έβερτ: «Με χτύπησε ο γιος του εφοπλιστή Πετράκη»
Επίθεση μπράβων δέχθηκαν, στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι, ο δημοσιογράφος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ της εφημερίδας William Faithful.



Κλείσιμο
Στο σημείο, στη συμβολή των οδών, σημειώθηκε τροχαίο μεταξύ της Ferrari του εφοπλιστή Πετράκη και του τζιπ της Αλεξίας Έβερτ. Η τελευταία κατήγγειλε πως αμέσως μετά το συμβάν δέχθηκε επίθεση από τον εφοπλιστή και τους άνδρες της συνοδείας του, όπως και ο δημοσιογράφος του ΘΕΜΑτος Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ της εφημερίδας William Faithful που έσπευσαν στο σημείο. Οι δύο συνάδελφοι δέχθηκαν φραστική επίθεση από τον εφοπλιστή Πετράκη και τους μπράβους του οι οποίοι απαίτησαν από τον φωτορεπόρτερ του ΘΕΜΑτος να σβήσει το φωτογραφικό υλικό του τροχαίου από την κάμερά του.




Οι ρεπόρτερ του Πρώτου Θέματος William Faithful και Φρίξος Δρακοντίδης που κρατούνται στο Α.Τ. Συντάγματος επειδή έκαναν τη δουλειά τους…



Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Άμεσης Δράσης που οδήγησαν τους δύο δημοσιογράφους του ΘΕΜΑτος στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, ενώ ο εφοπλιστής Πετράκης απαιτούσε να πάει στο τμήμα με τη Ferrari του. Αξιοσημείωτο είναι πως οι άνδρες του Τμήματος δεν προχώρησαν σε ελέγχους των ανδρών “ασφαλείας” του κ. Πετράκη με αποτέλεσμα ένας εξ' αυτών να κυκλοφορεί στο Τμήμα με το όπλο του.



Πρωτοφανής στάση αστυνομικών που απαιτούν, για λογαριασμό του εφοπλιστή, από δημοσιογράφους να σβήσουν υλικό!

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία του Φρίξου Δρακοντίδη, αστυνομικός του Α.Τ Συντάγματος αφαίρεσε την κάμερα του οπερατέρ της εφημερίδας μας που έσπευσε στο Τμήμα για το ρεπορτάζ και έσβησε τα πλάνα που είχε προλάβει να τραβήξει!

Τελικά μετά από τρίωρη παραμονή στο Τμήμα οι δύο δημοσιογράφοι αφέθησαν ελεύθεροι, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, αφού ο εφοπλιστής δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον τους, πλην όμως απαιτούσε επίμονα το φωτογραφικό υλικό από το τροχαίο!

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το Τμήμα αποχώρησαν τόσο ο νεαρός εφοπλιστής, όσο και η κυρία Αλεξία Έβερτ, αφού προς το παρόν δεν κατατέθηκαν μηνύσεις, ενώ η κυρία Έβερτ έλαβε έγγραφή συγγνώμη από τον γιο του εφοπλιστή Πετράκη. Στην έγγραφη δήλωσή του ο κ. Πετράκης παραδέχεται ότι συμπεριφέρθηκε στην κυρία Έβερτ με άσχημο τρόπο, όχι όμως και πως την χτύπησε, κάτι που η ίδια υποστήριξε τόσο ενώπιον των αστυνομικών, όσο και σε δήλωσή της στο protothema.gr. Συγκεκριμένα η κυρία Έβερτ περιέγραψε στο protothema.gr το περιστατικό λέγοντας πως η ίδια έφταιγε για το τροχαίο, γι' αυτό και προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη. "Ο νεαρός κάτοχος της Ferrari όμως, κατεβαίνοντας από μια πολυκατοικία και βλέποντας τη ζημιά στο αυτοκίνητό του, μου πέταξε ένα βιβλίο και με έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και να πέσω στην άσφαλτο. Αν δεν έμπαινε μπροστά του ο σωματοφύλακάς του για να τον συγκρατήσει θα μου είχε κάνει μεγαλύτερο κακό", δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Έβερτ και συμπλήρωσε: "Μου είπε μάλιστα, 'θα πληρώσεις με το αίμα σου την Ferrari"...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης