Κως: Καταδίωξη με πυροβολισμούς από το Λιμενικό – Τούρκος διακινητής νεκρός

Κως: Καταδίωξη με πυροβολισμούς από το Λιμενικό – Τούρκος διακινητής νεκρός

Δε σταμάτησε παρά τα προειδοποιητικά σήματα - Προσπάθησε να εμβολίσει τέσσερις φορές το πλωτό σκάφος του λιμενικού

Κως: Καταδίωξη με πυροβολισμούς από το Λιμενικό – Τούρκος διακινητής νεκρός
Νεκρός από τα πυρά ανδρών του Λιμενικού Σώματος, έπεσε το πρωί, στη διάρκεια καταδίωξης από σκάφος του Λιμενικού, ένας 29χρονος Τούρκος διακινητής, χειριστής ταχύπλοου, στη θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι της Κω.

Σύμφωνα πληροφορίες, πριν την καταδίωξη, ο 29χρονος, είχε αποβιβάσει με το ταχύπλοο στη συγκεκριμένη παραλία, επτά παράτυπους μετανάστες.

Όταν ένα πλωτό του λιμενικού που περιπολούσε στη θαλάσσια περιοχή εντόπισε το σκάφος με τον Τούρκο, του ζητήθηκε να σταματήσει, μέσω ασυρμάτου και ηχητικών σημάτων, να σταματήσει.

Κλείσιμο
Ωστόσο, εκείνος δεν υπάκουσε και αναπτύσσοντας ταχύτητα εμβόλισε τουλάχιστον τέσσερις φορές το περιπολικό σκάφος. Το πλήρωμα του λιμενικού έριξε προειδοποιητικές βολές προς τη μηχανή του ταχύπλοου προκειμένου να το ακινητοποιήσουν αλλά κάποιες από τις σφαίρες πέτυχαν τον 29χρονο.

Για το θέμα έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Λιμεναρχείο της Κω και έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου Πειραιά, ενώ η σορός του 29χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης