Σε νέες προκλητικές δηλώσεις που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας στην εκπομπή «60 seconds» του αυστραλιανού καναλιού Channel 9.
O Ηλίας Παναγιώταρος αποκαλεί «σημαντικό πρόσωπο» τον Αδόλφο Χίτλερ υποστηρίζοντας ότι σε κάθε ιστορική περίοδο «κάποιοι κάνουν τη βρώμικη δουλειά» ενώ μιλώντας για τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο όταν και είχε αποκαλέσει «Αλβανή αδερφή» τον σκηνοθέτη της παράστασης, όχι μόνο επέμεινε στους ισχυρισμούς του αλλά προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά ισχυριζόμενος ότι μέχρι το 1997 «μια ένωση γιατρών ή δεν ξέρω κι εγώ τι» είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ομοφυλοφιλία «ήταν αρρώστια».
Ερωτηθείς, τέλος, για το αν υποστηρίζει τη χρήση βίας, απαντά «όχι» σπεύδοντας, όμως, να συμπληρώσει ότι «αν κάποιος σου επιτεθεί με ρόπαλο τότε πρέπει να απαντήσεις».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.