Κανονικά σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων

Η ΠΝΟ ανέστειλε τις απεργιακές της κινητοποιήσεις  – Θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ στις 9 Απριλίου

Κανονικά σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να αναστείλει - μέχρι νεοτέρας - τις απεργιακές της κινητοποιήσεις.

Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι ναυτεργάτες στις 9 Απριλίου, στα πλαίσια, δηλαδή, της γενικής πανεργατικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Στη συνέχεια θα εκτιμήσουν την πορεία των εξελίξεων όσο αφορά τα εργασιακά τους θέματα και θα αποφασίσουν για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεών τους.

Όπως επεσήμανε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας,  Ιωάννης Χαλάς στο protothema.gr «είμαστε σε επιφυλακή. Ο αγώνας μας για τη διεκδίκηση της υλοποίησης των δίκαιων  αιτημάτων μας δεν έληξε. Προχωράμε δυναμικά και θα εκτιμήσουμε την επόμενη εβδομάδα εκ νέου την κατάσταση.  Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι για να συνεχίσει να υπάρχει ελληνική ναυτιλία θα πρέπει να υπάρχει ο Έλληνας ναυτικός. Και όπως εξελίσσεται η κατάσταση  βλέπω να υπάρχει πρόβλημα».

Η ΠΝΟ  θα συναντηθεί εκ νέου την προσεχή εβδομάδα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας προκειμένου να βρεθεί τρόπος καταβολής των οφειλόμενων δεδουλευμένων αλλά και για τεθεί το πλαίσιο της νέας ΣΣΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης