Δεμένα και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια

Δεμένα και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια

Εκπρόσωποι της ΠΝΟ συναντήθηκαν με τον γγ του υπουργείου Ναυτιλίας διαμαρτυρόμενοι για το πολυνομοσχέδιο - Στις 3 συναντώται με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας




Δεμένα και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΝΟ με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Οι συνδικαλιστές διαμαρτυρήθηκαν στον γενικό γραμματέα του υπουργείου για το πολυνομοσχέδιο το οποίο μεταξύ άλλων ανοίγει το δρόμο για τις επιχειρησιακές συμβάσεις εργασίας στο κλάδο των ναυτεργατών καθώς και για το πλοίο "ασφαλείας" το οποίο θα εκτελεί δρομολόγια σε περιπτώσεις απεργίας του κλάδου.

Κλείσιμο
Οι ναυτεργάτες χαρακτήρισαν απαράδεκτα τα μέτρα τόσο για τις συμβάσεις όσο και για το πλοίο ασφαλείας το οποίο όπως ανέφεραν θα έχει ρόλο απεργοσπαστικού χαρακτήρα. Στη συνάντηση συμμετείχε και εκπρόσωπος της ΑΝΕΛ οποία δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει σε μέρος αποπληρωμής των χρωστούμενων στους εργαζόμενους της.



Κρίσιμο θα είναι το ραντεβού που θα έχουν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας στις 3 μετά το μεσημέρι με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Μετά τη συνάντηση έχει προγραμματιστεί νέα συνεδρίαση της διοίκησης της ΠΝΟ προκειμένου να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα και να καθορίσει την περαιτέρω στάση.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης