Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για διαρρήξεις σε σπίτια στο Χαλάνδρι
Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις
Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Χαλάνδρι δύο Ελληνίδες, ηλικίας 49 και 54 ετών, οι οποίες λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν πόρτα οικίας στην περιοχή.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Χαλανδρίου, οι συλληφθείσες με το πρόσχημα πώλησης ειδών καθαρισμού για το σπίτι προσέγγιζαν, κυρίως πρωινές ώρες, οικίες και όταν διαπίστωναν απουσία των ενοίκων, παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα. Μέχρις στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει έξι διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Χαλανδρίου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.