Συγκέντρωση για την ανεργία πραγματοποίησαν νωρίτερα στην Ομόνοια τα συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού και Δέρματος, τα Σωματεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, του Μετάλλου Αττικής, η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής.
Η πορεία που ξεκίνησε από την Ομόνοια θα καταλήξει στο Υπουργείο Εργασίας. Κλειστή αυτή την ώρα η Σταδίου.
Πανελλαδικό συλλαλητήριο: ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ κατά της διαθεσιμότητας
Πανελλαδικό συλλαλητήριο ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις διοργανώνουν στις 13:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος η ΟΛΜΕ και η ΠΟΕ - ΟΤΑ.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι στις 22 Μαρτίου λήγει το 8μηνο των εκπαιδευτικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των καθηγητών στο συλλαλητήριο, η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας (11 – 2 μ.μ. και 2 – 5 μ.μ.).
Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕ - ΟΤΑ ζητεί άμεση ανάκληση όλων των διαθεσιμοτήτων, επανατοποθέτηση όλων των διαθέσιμων στους χώρους δουλειάς, άμεση επιστροφή των σχολικών φυλάκων στα σχολεία και αναγνώριση ασφαλιστικών - συνταξιοδοτικών της 5ετούς προϋπηρεσίας των σχολικών φυλάκων.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί εκτός του δακτυλίου απαγόρευσης στο κέντρο, λόγω της επίσκεψης του Γερμανού Προέδρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.