Πάτρα: Αλβανός είχε κάνει το σπίτι του «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών και καπνού

Πάτρα: Αλβανός είχε κάνει το σπίτι του «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών και καπνού

Σε κέντρο διακίνησης «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Πάτρα ένας νεαρός αλλοδαπός, που συμπλήρωνε τα έτσι κι αλλιώς παράνομα εισοδήματά του διαθέτοντας στους «πελάτες» του ακόμη και λαθραίο καπνό

Πάτρα: Αλβανός είχε κάνει το σπίτι του «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών και καπνού
Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο σπίτι του 30χρονου Αλβανού και βρήκαν ένα «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών το οποίο περιελάμβανε 49 γραμμάρια ηρωίνης σε μια συσκευασία και δέκα «φιξάκια», τέσσερις σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 522 γραμμαρίων, ένα σφυρί με υπολείμματα ηρωίνης, 13 νάιλον συσκευασίες για τη συσκευασία των ναρκωτικών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και αφορολόγητο καπνό βάρους ενός κιλού και 843 γραμμαρίων. 

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και λαθρεμπορία.

*** Μια γυναίκα είχε προμηθεύσει με μικροποσότητα ηρωίνης βάρους 0,2 γραμμαρίου δυο Έλληνες ηλικίας 44 και 31 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Ξάνθη και αποκάλυψαν την ταυτότητά της. 

Κλείσιμο
Έτσι, έπεσε κι αυτή στα χέρια των αστυνομικών στο σπίτι της στο Δροσερό, όπου κατασχέθηκε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 7,3 γραμμαρίων. 

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης