Ιωάννινα: Αλβανοί κακοποιοί λήστεψαν ηλικιωμένη και διέρρηξαν τέσσερα σπίτια

Ιωάννινα: Αλβανοί κακοποιοί λήστεψαν ηλικιωμένη και διέρρηξαν τέσσερα σπίτια

Τρύπωναν στα σπίτια σε χωριά των Ιωαννίνων και άρπαζαν χρήματα και αντικείμενα αξίας δυο Αλβανοί κακοποιοί, από τους οποίους ταυτοποιήθηκε ο ένας

Ιωάννινα: Αλβανοί κακοποιοί λήστεψαν ηλικιωμένη και διέρρηξαν τέσσερα σπίτια
Σε μια από τις εισβολές τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και δεν δίστασαν να την απειλήσουν με τη ζωή της για να τη ληστέψουν.

Η ληστεία είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 6 του περασμένου Αυγούστου, με θύμα μια 80χρονη γυναίκα από το σπίτι της οποίας στους Δρυμάδες Ιωαννίνων οι αλλοδαποί κακοποιοί είχαν αρπάξει με την απειλή μαχαιριών και σωματικής βίας 1.890 ευρώ και τρεις χρυσές λίρες. 

Οι τέσσερις διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δελβινακίου είχαν γίνει μεταξύ 5 Ιουνίου και 4 Νοεμβρίου του 2013.

Κλείσιμο
Από ένα σπίτι στο χωριό Ορεινό Ιωαννίνων, οι δράστες έκλεψαν ένα κυνηγετικό όπλο ενώ από ένα άλλο στο χωριό Κάτω Μερόπη άρπαξαν 1.300 ευρώ και τρία τηλέφωνα. 

Από το τρίτο Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων πήραν μικρό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ένα κινητό και από το τέταρτο στο χωριό Μαυρόπουλο έκλεψαν 5.000 ευρώ, δύο κινητά και κοσμήματα.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ένας 27χρονος Αλβανός, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

Η έρευνα για την αναγνώριση του συνεργού του και τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες παρανομίες συνεχίζεται. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης