Τον άνθρωπο που εδώ και 4 μήνες είχε ληστέψει δέκα φορές τράπεζες σε διάφορες περιοχές της Αττικής συνέλαβαν την Πέμπτη άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο λόγος για έναν 32χρονο Αλβανό, ο οποίος το διάστημα Σεπτεμβρίου-Φεβρουαρίου είχε διαπράξει τουλάχιστον δέκα ληστείες τραπεζών φορώντας πάντα τζόκεϊ και μαύρα γυαλιά.
Ως όχημα διαφυγής χρησιμοποιούσε, δε, πάντα ταξί που τον περίμενε έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα. Ήταν μέσα σε ταξί που τον συνέλαβαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην Κυψέλη το πρωί της Πέμπτης.
Σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσαν, ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει 26 ληστείες Τραπεζών και Ταχυδρομικών Υποκαταστημάτων σε περιοχές της Αττικής, ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.