Σε ηλικία 92 ετών πέθανε ο Γιάννης Οικονόμου, ο τελευταίος μέχρι σήμερα επιζών του ουλαμού του Άρη Βελουχιώτη.
Ο μαυροσκούφης «Καπετάν Γιαννούτσος» γεννήθηκε το 1922 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας (Δαδί). Μέχρι σήμερα ήταν ο τελευταίος επιζών του ουλαμού του Άρη Βελουχιώτη.
Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Δευτέρα, στις 3 το μεσημέρι.
Πρόσφατα συμμετείχε στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος του τιμητικού προεδρείου του Συνεδρίου. Ο Καπετάν Γιαννούτσος είχε ανέβει στο βήμα με υψωμένη τη γροθιά προκαλώντας συγκίνηση στους συνέδρους, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.