Σκόπελος: Εισοδηματίας παρέλαβε από «βαποράκι» δυο κιλά χασίς!

Σκόπελος: Εισοδηματίας παρέλαβε από «βαποράκι» δυο κιλά χασίς!

Οι λιμενικοί άφησαν να γίνει η συναλλαγή και συνέλαβαν και τους δυο επ' αυτοφώρω

Καλαμάτα: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Με ελεγχόμενη μεταφορά ναρκωτικών έπεσε στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Βόλου ένας 59χρονος εισοδηματίας, μόλις παρέλαβε στη Σκόπελο όπου κατοικεί δυο κιλά χασίς από έναν 27χρονο που είχε συλληφθεί και από την Αστυνομία το περασμένο καλοκαίρι για καλλιέργεια χασισοφυτείας!

Η επιχείρηση ξεκίνησε στο λιμάνι του Βόλου, όταν στον ταξιδιωτικό σάκο του 27χρονου άεργου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο κιλών. Ο νεαρός αποκάλυψε ότι θα τις παρέδιδε στο λιμάνι της Σκοπέλου και πέντε λιμενικοί επιβιβάστηκαν μαζί του στο «δελφίνι» παρακολουθώντας τον διακριτικά. Μόλις έφτασε, τον πλησίασε ένα τζιπ στο οποίο επέβαινε ο 59χρονος παραλήπτης των ναρκωτικών.

Οι λιμενικοί άφησαν να γίνει η συναλλαγή και συνέλαβαν και τους δυο επ' αυτοφώρω, ενώ κατέσχεσαν το τζιπ ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Στο σπίτι του 59χρονου εισοδηματία βρέθηκε άλλη μια ποσότητα κάνναβης βάρους 135,6 γραμμαρίων μαζί με δύο μεταλλικούς τρίφτες και μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο Βόλο για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης