Ηράκλειο: Ελληνοαλβανική σπείρα διακινούσε χασίς και κοκαΐνη

Ηράκλειο: Ελληνοαλβανική σπείρα διακινούσε χασίς και κοκαΐνη

«Αφεντικά» στη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης προσπαθούσαν να γίνουν δυο Αλβανοί και δυο Έλληνες συνεργοί τους

Ηράκλειο: Ελληνοαλβανική σπείρα διακινούσε χασίς και κοκαΐνη
«Αφεντικά» στη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης προσπαθούσαν να γίνουν δυο Αλβανοί και δυο Έλληνες συνεργοί τους, που προμηθεύονταν τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και προμήθευαν χρήστες στην πόλη του Ηρακλείου και την ευρύτερη περιοχή.

Βασικός προμηθευτής των ναρκωτικών ήταν ένας 41χρονος Αλβανός που συνελήφθη σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ενώ ένας 25χρονος ομοεθνής του και ένας 29χρονος Έλληνας έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών στο Ηράκλειο. Λίγο αργότερα συνελήφθη και ένας 32χρονος Έλληνας που είχε στο σπίτι του μια γεμιστήρα αβολίδωτου όπλου και ναρκωτικά χάπια.

Στα σπίτια, τα οχήματα και αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της σπείρας, κατασχέθηκαν 528,3 γραμμάρια ηρωίνης, δυο κιλά και 749,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 437 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, τρεις ψηφιακές ζυγαριές, 900 ευρώ, τέσσερα κινητά και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης