Λέσβος: Θρήνος από το θάνατο 35χρονου μπασκετμπολίστα

Λέσβος: Θρήνος από το θάνατο 35χρονου μπασκετμπολίστα

Ο αθλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ και ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του από το κλειστό της Νεάπολης, στο νοσοκομείο - Στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός

Λέσβος: Θρήνος από το θάνατο 35χρονου μπασκετμπολίστα
Σοκ στην αθλητική κοινωνία της Λέσβου, από την είδηση του απροσδόκητου χαμού του αθλητή του Παγγεραγωτικού, Στρατή Τραντάλη, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ κόντρα στον Παλλεσβιακό.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος παίκτης των Γεραγωτών άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο από το Κλειστό της Νεάπολης. Πάντως, σύμφωνα με το lesvospost, ο άτυχος παίκτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και δύσπνοια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια μαζί με παράγοντες της ομάδας του, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός και άνθρωπος από την κερκίδα έσπευσε να παράσχει πρώτες βοήθειες. Οι άνδρες του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβαν, του έβαλαν οξυγόνο, ωστόσο η καρδιά του 35χρονου Τραντάλη δεν άντεξε και ο ίδιος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο "Βοστάνειο", βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την αθλητική κοινωνία του νησιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης