Πάτρα: Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα παιχνιδιών!

Πάτρα: Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα παιχνιδιών!

Μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών και γονιών που κρύβονταν πίσω από τα ράφια για να προστατευτούν

Πάτρα: Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα παιχνιδιών!
Σε κατάστημα παιδικών παιχνιδιών στην Πάτρα εισέβαλαν το απόγευμα της Δευτέρας δύο κακοποιοί και αποπειράθηκαν να ληστέψουν τη χρηματαποστολή που είχε φτάσει εκείνη την ώρα, μπροστά στα έντρομα μάτια μικρών και μεγάλων πελατών!

Συγκεκριμένα, δύο άντρες, φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλα-καλάσνικοφ στα χέρια τους εισέβαλαν σε γνωστό κατάστημα παιδικών παιχνιδιών στο κέντρο της Πάτρας.

Το κατάστημα ήταν ασφυκτικά γεμάτο από γονείς αλλά και μικρά παιδιά που πραγματοποιούσαν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής ενόψει της Πρωτοχρονιάς. Μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, γονείς και παιδιά κρύβονταν πίσω από τα ράφια για να προστατευθούν, ενώ πανικός και φωνές κατέκλυσαν το χώρο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι επίδοξοι ληστές προσπάθησαν να χτυπήσουν χρηματαποστολή που ήταν εκείνη την ώρα στο γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, ενώ προσπάθησαν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα του καταστήματος.

Οι δύο ληστές, αφού έσπειραν τον πανικό, διέφυγαν πεζή. Κατά την έξοδό τους από το κατάστημα, διερχόμενοι έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα οι επίδοξοι ληστές να τραπούν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφήσει σε μικρή απόσταση.

Έρευνα διενεργείται στη γύρω περιοχή από την ΕΛ.ΑΣ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης