Παραλίγο τραγωδία στο Περιστέρι από φωτιά

Παραλίγο τραγωδία στο Περιστέρι από φωτιά

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη ένα νεογέννητο επτά μηνών που νοσηλεύεται στο «Παίδων Αγ. Σοφία» - Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά δύο παιδιά και δύο ενήλικοι

Παραλίγο τραγωδία στο Περιστέρι από φωτιά
Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πάρνηθος, στο Περιστέρι.

Αντιμέτωπα με τις πύρινες φλόγες βρέθηκαν ένα νεογέννητο, ηλικίας περίπου επτά μηνών, και η δίχρονη αδερφή του, που μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο «Παίδων Αγ. Σοφία». To μωράκι νοσηλεύεται στην κλινική πλαστικής χειρουργικής του «Παίδων Αγία Σοφία», καθώς φέρει εγκαύματα β' και γ' βαθμού στο κάτω μέρος του σώματός του, κυρίως στα άκρα. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών, για την αντιμετώπιση των βλαβών στο σώμα του μωρού θα απαιτηθούν πολλές επεμβάσεις και η διαδικασία θα ειναι πολύμηνη.

Ο πυκνός καπνός που προκλήθηκε από τη φωτιά οδηγήθηκε και στον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά και ένα 12χρονο παιδί. Τόσο το δίχρονο κοριτσάκι, όσο και ο 12χρονος, που νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα αναμένεται να λάβουν εξιτήριο μέσα στην ημέρα.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική με αναπνευστικά προβλήματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και δύο ενήλικες, που παραμένει ακόμη ασαφές σε ποιο από τα δύο διαμερίσματα βρίσκονταν εκείνη την ώρα.

Η φωτιά, η οποία ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 02:30 στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Στο σημείο επιχείρησαν 7 οχήματα με 18 άντρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά προτού λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης