ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κατάληψη και... κάλαντα στο υπουργείο Εσωτερικών

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κατάληψη και... κάλαντα στο υπουργείο Εσωτερικών

Οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν τα κάλαντα, φωνάζουν συνθήματα, ενώ όπως τονίζουν περιμένουν τον κ. Γρηγοράκο για να του τραγουδήσουν προσωπικά τα κάλαντα

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κατάληψη και... κάλαντα στο υπουργείο Εσωτερικών
Σε κατάληψη του ορόφου όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, στην οδό Σταδίου, προχώρησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ πριν από λίγη ώρα.



Κλείσιμο
Οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν τα κάλαντα, φωνάζουν συνθήματα, ενώ όπως τονίζουν περιμένουν τον κ. Γρηγοράκο για να του τραγουδήσουν προσωπικά τα κάλαντα.



Ο κ. Γρηγοράκος βρίσκεται καθοδόν προς το υπουργείο, τονίζοντας σε επικοινωνία του με τον ΣΚΑΪ, ότι δεν έχει κανέναν λόγο να μην πάει, ενώ πολύ ευχαρίστως θα δεχτεί αντιπροσωπεία των παρευρισκομένων για να συζητήσουν το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την επίμαχη επιστολή που αναφέρεται σε κινητικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση.



Στην είσοδο του υπουργείου έχουν συγκεντρωθεί αστυνομικές δυνάμεις και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξέφρασε τον φόβο του ότι θα υπάρξει επέμβαση της αστυνομίας για να τους απομακρύνει. Παράλληλα τόνισε ότι επιθυμία του είναι να συναντήσουν τον κ. Γρηγοράκο, να του τραγουδήσουν τα κάλαντα, να ανταλλάξουν απόψεις και να αποχωρήσουν ήρεμα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης