Ιωάννινα: Μολότοφ και μπογιές σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου - Η μολότοφ εξερράγη στο μπαλκόνι προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές
Βόμβα μολότοφ και μπογιές στους τοίχους πέταξαν άγνωστοι, στις 5 τα ξημερώματα, στο μπαλκόνι των γραφείων της ΝΔ στα Ιωάννινα.
Τα γραφεία δεν υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές καθώς η μολότοφ εξερράγη στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να μαυρίσει μόνο ο εξωτερικός τείχος.
Το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Ν.Δ, βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Καλούδη και Χατζηπελερέν, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει μέτρα για την περιφρούρηση τους.
Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Ασφάλεια Ιωαννίνων.
Χιλιάδες επισκέπτες αναμένονται στην Έκθεση πριν από τη μεγάλη δωρεάν συναυλία στη Νέα Παραλία – Η ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίου εξασφαλίζει ταχύτερη είσοδο και χαμηλότερη τιμή.