Καλοπιάνει τους... Λευκαδίτες ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ
για τη συμβίωσή τους μέχρι σήμερα. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Ρώσος μεγιστάνας θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του για τη θερμή υποδοχή του στους τοπικούς φορείς και το δήμο Λευκάδας, γι' αυτό και αποφάσισε να κάνει "ακριβά" δώρα στους κατοίκους του πανέμορφου νησιού.
Η εταιρεία του επιχειρηματία, Μυκήναι Α.Ε, με δύο επιστολές της, μία προς το νοσοκομείο Λευκάδας και άλλη μία προς το δήμο Λευκάδας, κάνει γνωστό ότι προτίθεται να δωρήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ένα φορτηγό ανατρεπόμενο με αρπάγη στο δήμο Λευκάδας.
Να σημειωθεί ότι το ασθενοφόρο είναι κινητή μονάδα και η αξία του ξεπερνά τα 80.000 ευρώ ενώ η αξία του φορτηγού με τον ειδικό αυτό εξοπλισμό φτάνει τις 35.000 ευρώ.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.