Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε. στην πόλη της Ρόδου, όταν τρεις τσιγγάνοι που επέβαιναν σε ανοιχτό Ι.Χ. φορτηγό αγνόησαν τα σήματα που έκανε για να σταματήσουν και τον παρέσυραν! Στην περιπετειώδη καταδίωξη που ακολούθησε, το όχημα των δραστών ακινητοποιήθηκε, αλλά τα επεισόδια δεν τελείωσαν εκεί.
Οι επιβάτες ηλικίας 60, 37 και 28 χρόνων... κλειδώθηκαν στην καμπίνα και αρνούνταν να βγουν για να συλληφθούν! Κι όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους βγάλουν, αντιστάθηκαν σθεναρά ενώ και κατά την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έβριζαν και απειλούσαν τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.!
Νωρίτερα, οι δράστες είχαν προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος άλλων θαμώνων σε ένα μπαρ της πόλης όπου διασκέδαζαν και, όταν προσπάθησαν να διαφύγουν, κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό τους. Μετά τη σύλληψή τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονία, απείθεια, αντίσταση, απειλή και εξύβριση.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events