Τροϊκανός ή Σουηδός διπλωμάτης έριξε κάτω το παπάκι;

Τροϊκανός ή Σουηδός διπλωμάτης έριξε κάτω το παπάκι;

Ατύχημα χωρίς τραυματισμό στην οδό Νίκης - Αδιευκρίνιστο αν δράστης είναι συνεργάτης του Τόμσεν ή Σουηδός διπλωμάτης

Τροϊκανός ή Σουηδός διπλωμάτης έριξε κάτω το παπάκι;
Το πρόσωπο της ημέρας έγινε οδηγός μοτοποδηλάτου τον οποίο χτύπησε εκπρόσωπος της Τρόικας έξω από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Περίπου στις 11:30, αυτοκίνητο με διπλωματικές πινακίδες σταμάτησε έξω από την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης και ένας άντρας άνοιξε την πίσω αριστερή πόρτα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου χωρίς να ελέγξει αν περνά κάποιος από την άκρη του δρόμου. Προς το παρόν δεν έχει διασαφηνιστεί αν πρόκειται για υπάλληλο της Τρόικας ή για Σουηδό διπλωμάτη καθώς εκείνη την ώρα πέρα από το ραντεβού Τρόικας Στουρνάρα ήταν προγραμματισμένη και η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη με την πρέσβη της Σουηδίας στην Ελλάδα, Charlotte Wrangberg.

Τη στιγμή πάντως που ο άντρας άνοιγε την πόρτα, από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου περνούσε ένα παπί που κινούνταν με μικρή ταχύτητα. Ανοίγοντας την πόρτα, ο άντρας χτύπησε την μπαγκαζιέρα του παπιού, πέταξε κάτω το μοτοποδήλατο και ο οδηγός που φορούσε το κράνος βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο πεζοδρόμιο!

«Θα με σκοτώσεις ρε!», φώναξε ο μοτοσυκλετιστής στον άντρα που τον χτύπησε και τον οδηγό του αυτοκινήτου με τις διπλωματικές πινακίδες. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου δεν απάντησαν και λίγα δευτερολεπτα αργότερα ο οδηγός του μοτοποδηλάτου απομακρύνθηκε από το σημείο και συνέχισε την πορεία του αφού ήταν καλά στην υγεία του ενώ και το αυτοκίνητο αλλά και το παπί δεν υπέστησαν ζημιές.

Κλείσιμο
Αιτία του ατυχήματος; Η απροσεξία του άντρα (τροϊκανού ή Σουηδού διπλωμάτη) που μάλλον δεν είχε στο μυαλό του να κοιτάξει μήπως περνάει κάποιος ανοίγοντας την πόρτα αλλά και το ολισθηρό οδόστρωμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ακριβώς στο ίδιο σημείο πολίτης είχε πεταξει κέρματα στον επικεφαλής του κλιμάκιου της Τρόικας Πολ Τόμσεν.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης