Είχε χτυπήσει κι άλλες φορές ο δράκος της Πελοποννήσου!

Είχε χτυπήσει κι άλλες φορές ο δράκος της Πελοποννήσου!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο επίδοξος βιαστής μιλά ελληνικά με ξενική προφορά και τις περισσότερες φορές γρονθοκοπεί τα θύματά του, ενώ άλλες τα απειλεί με μαχαίρι

Δόντια από… διαμάντια
Είχε χτυπήσει κι άλλες φορές ο δράκος της Πελοποννήσου!
Ο τρόμος βασιλεύει στη νότια Πελοπόννησο μετά το νέο περιστατικό απόπειρας βιασμού στην περιοχή Μερόπη της Μεσσηνίας. Όπως αποκαλύπτεται τώρα, δεν ήταν απλώς η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα αλλά η πέμπτη, αφού είχαν προηγηθεί άλλες τρεις μέσα στις τελευταίες 18 ημέρες!

Η 52χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση καθώς έβοσκε τα πρόβατά της στο αγρόκτημά της το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, ήταν η δεύτερη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού. Είχε προηγηθεί άλλη μια περίπτωση σε κοντινή περιοχή για την οποία δεν είχε ανακοινωθεί κάτι, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν άλλες δυο γυναίκες αντιμέτωπες με τον άγνωστο επίδοξο βιαστή!

Κλείσιμο
Όμως, δεν το κατήγγειλαν στην Αστυνομία, καθώς απέτρεψαν το βιασμό τους. Και αυτά, ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου ο ίδιος πιθανότατα δράστης είχε επιτεθεί σε μια 43χρονη μητέρα δύο παιδιών στο χωράφι της στη Σκάλα Λακωνίας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο επίδοξος βιαστής μιλά ελληνικά με ξενική προφορά και τις περισσότερες φορές γρονθοκοπεί τα θύματά του, ενώ άλλες τα απειλεί με μαχαίρι. Οι περιγραφές δείχνουν να ταιριάζουν και οι αστυνομικοί που ερευνούν τις τρεις υποθέσεις για τις οποίες έγιναν καταγγελίες, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για Αφγανό ο οποίος ενδεχομένως εργάζεται στις καλλιέργειες της ευρύτερης περιοχής.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης