Πυρπόλησε δυο αυτοκίνητα για να εκδικηθεί!

Πυρπόλησε δυο αυτοκίνητα για να εκδικηθεί!

Στο σπίτι του βρέθηκαν δύο κάλυκες από πολεμικό όπλο που εστάλησαν στα εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση

Η αίθουσα της "Δίκης της Νυρεμβέργης" γίνεται μουσείο
Πυρπόλησε δυο αυτοκίνητα για να εκδικηθεί!
Με εμπρησμό θέλησε να λύσει  τις προσωπικές διαφορές που είχε με ένα νεαρό γείτονά του ένας 55χρονος στις Σέρρες, αλλά δεν κατέστρεψε μόνο το αυτοκίνητο του θύματός του. Από τη φωτιά που έβαλε υπέστη σοβαρές ζημιές και το όχημα μιας άγνωστής του γυναίκας!

Ο εμπρησμός είχε γίνει  στις 18 Οκτωβρίου, όταν ο δράστης περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό διάφορα σημεία του αυτοκινήτου του 27χρονου που ήταν σταθμευμένο και έβαλε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε και στο αυτοκίνητο μίας 27χρονης που βρισκόταν δίπλα σταθμευμένο δίπλα του. Οι έρευνες της Ασφαλείας, όμως, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Κλείσιμο
Ο 55χρονος εμπρηστής δεν  συνελήφθη για τον εμπρησμό, καθώς  είχε περάσει το αυτόφωρο, αλλά σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν δύο κάλυκες από πολεμικό όπλο που εστάλησαν στα εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση και βρέθηκε με χειροπέδες για παράνομη οπλοκατοχή! Στη δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, περιλαμβάνονται και οι κατηγορίες για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης