Γονείς διακινητών πέταξαν το χασίς στα σκουπίδια!

Γονείς διακινητών πέταξαν το χασίς στα σκουπίδια!

Επρόκειτο για 627 γραμμαρίων και μια ρίζα δενδρυλλίου

Η σιωπή της Ρούλας για τον Λάκη
  Γονείς  διακινητών πέταξαν  το χασίς στα σκουπίδια!
Πήγαν στο σπίτι των  παιδιών τους πριν φτάσουν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για να το ερευνήσουν και πέταξαν στον κάδο απορριμμάτων του δήμου ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 627 γραμμαρίων και μια ρίζα δενδρυλλίου!


Τα ναρκωτικά βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και οι γονείς ηλικίας 48 και 49 χρόνων αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι προσπάθησαν να τα κρύψουν, με αποτέλεσμα να βάλουν χειροπέδες και να οδηγηθούν μαζί με τους γιους τους στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Νωρίτερα, είχαν συλληφθεί  τα παιδιά τους, ένας 23χρονος και ένας 25χρονος, που είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ηρωίνης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21 γραμμαρίων, ένα ναρκωτικό χάπι, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, πλήθος συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών, αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι, δυο πιστόλια κρότου και 22 αβολίδωτα φυσίγγια. Έτσι, παραπέμφθηκαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για οπλοκατοχή. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ένας 29χρονος στο σπίτι του οποίου και σε κοντινό αγροτεμάχιο βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 175 γραμμαρίων και δυο χασισόδεντρα ύψους 0,50 και 0,70 εκατοστών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης