Οι γυναίκες της ΧΑ που συνελήφθησαν - Ποιες είναι και ποιος ο ρόλος τους

Οι γυναίκες της ΧΑ που συνελήφθησαν - Ποιες είναι και ποιος ο ρόλος τους

Η σύντροφος του Λαγού, η σύζυγος του Πατέλη και η ανθυπαστυνόμος, η οποία εργαζόταν στην Ασφάλεια του Πειραιά, ανάμεσα στις 20 συλλήψεις

Τι είπε ο Λιάγκας για το πρωινό στο ραδιόφωνο
Οι γυναίκες της ΧΑ που συνελήφθησαν - Ποιες είναι και ποιος ο ρόλος τους
Από τις συνολικά 20 συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τρεις συλληφθείσες είναι γυναίκες.

Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στις 20 συλλήψεις βρίσκονται η σύντροφος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, η σύζυγος του επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη καθώς και μία ανθυπαστυνόμος η οποία εργαζόταν στην Ασφάλεια του Πειραιά.

Η ανθυπαστυνόμος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και τον πιο δραστήριο ρόλο καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν τα περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Κλείσιμο
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ σε ενημέρωση το βράδυ του Σαββάτου, η ανθυπαστυνόμος είχε στην κατοχή της: υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), τέσσερα μαχαίρια-πεταλούδα, τέσσερεις σουγιάδες, τρεις σιδερογροθιές, δυο χατζάρες, είκοσι φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, τέσσερα καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες-δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης