Κέρκυρα: Έφυγαν με άδεια χέρια οι ληστές ηλικιωμένων

Κέρκυρα: Έφυγαν με άδεια χέρια οι ληστές ηλικιωμένων

Οι δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, διέρρηξαν το σπίτι των ηλικιωμένων στους Μαγουλάδες Κέρκυρας

Ο εφοπλιστής πάει Χόλυγουντ με το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ
Κέρκυρα: Έφυγαν με άδεια χέρια οι ληστές ηλικιωμένων
Άλλο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έγινε στόχος βίαιης ληστείας σε περιοχή της Κέρκυρας, όπου «αλωνίζουν» οι συμμορίες κακοποιών που εισβάλλουν στα σπίτια ανυπεράσπιστων πολιτών. Τα θύματα κακοποιήθηκαν με χτυπήματα από τους εισβολείς, οι οποίοι όμως έφυγαν τελικά με άδεια χέρια.

Οι δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, διέρρηξαν το σπίτι των ηλικιωμένων στους Μαγουλάδες Κέρκυρας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και ξύπνησαν απότομα με την χρήση σωματικής βίας τον 91χρονο ιδιοκτήτη και την 74χρονη σύζυγό του, ζητώντας να τους δώσουν χρήματα και τιμαλφή.

Κλείσιμο
Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν οι ηλικιωμένοι, επέμειναν ότι δεν είχαν το παραμικρό αντικείμενο αξίας. Ωστόσο, οι ληστές δεν πείστηκαν και ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους. Όταν βεβαιώθηκαν ότι οι τρομοκρατημένοι γέροντες έλεγαν αλήθεια, έφυγαν χωρίς να κλέψουν κάτι. Η ληστεία καταγγέλθηκε το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Εσπερίων που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Κέρκυρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης