Ηλεία: Μαθητές πάνε με καρότσα στο σχολείο

Ηλεία: Μαθητές πάνε με καρότσα στο σχολείο

Δέκα ημέρες μετά το πρώτο κουδούνι το θέμα της μεταφοράς των μαθητών παραμένει ακόμη άλυτο 

Και στην Πάρο ληστές ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο
Ηλεία: Μαθητές πάνε με καρότσα στο σχολείο
Ακόμη και με καρότσες πηγαίνουν στο σχολείο τους, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων στην Ηλεία, αφού δέκα ημέρες μετά το πρώτο κουδούνι, το θέμα της μεταφοράς των μαθητών ακόμη δεν έχει λυθεί.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι μικροί μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων από το Κλινδιά, την Πεύκη, την Αγία Άννα, την Καρυά και τον Βάραγκα, πηγαίνουν στο σχολείο μόνο όταν οι δικοί τους έχουν τη δυνατότητα να τα μεταφέρουν.

Κλείσιμο
Οι γονείς αφήνουν τις δουλειές και τα μεροκάματα που τους τυχαίνουν σε μια δύσκολη εποχή, για να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο το πρωί. Και μην έχοντας την «πολυτέλεια» να φύγουν και να επιστρέψουν το μεσημέρι, περιμένουν έξω από την πόρτα του σχολείου μέχρι να ολοκληρώσουν τα μαθήματα. 

Κι αυτό γιατί, από τον Κλινδιά μέχρι το Γούμερο και επιστροφή, θέλουν -όπως οι ίδιοι λένε- 20 ευρώ για τις βενζίνες, χρήματα που δεν «βγαίνουν» εύκολα και που δεν υπάρχουν πια, με αποτέλεσμα να έχουν αποφασίσει ότι πλέον θα κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι.


Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης