Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε αγελάδα!
Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της Ασπροβάλτας - Ο ένστολος σκότωσε το ζώο επειδή δεν... απομακρυνόταν από το οδόστρωμα
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή αστυνομικό της τροχαίας Ασπροβάλτας σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Εγνατία οδό.
Όλα ξεκίνησαν όταν σημειώθηκε τροχαίο στο οποίο «ενεπλάκη» μια αγελάδα στο ύψος της Ασπροβάλτας.
Στο σημείο έφτασε περιπολικό της τροχαίας για να διευθετήσει την κυκλοφορία. Όταν, λοιπόν, ο εν λόγω αστυνομικός διαπίστωσε ότι το ζώο δεν «συνεργαζόταν» για να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα προκειμένου να αποκατασταθεί η κίνηση των οχημάτων, τότε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του, τράβηξε το υπηρεσιακό του περίστροφο και σκότωσε το συμπαθές τετράποδο.
Μια ημέρα αργότερα παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά, τελικά ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.
Κλείσιμο
Από την πλευρά του το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός τίθεται σε διαθεσιμότητα.
Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.