Μπλεγμένος με τη δικαιοσύνη βρέθηκε ένας 17χρονος που προσπάθησε να στήσει το δικό του «πειρατικό» σταθμό αγοράζοντας μηχανήματα που όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένα από νόμιμο ραδιοφωνικό σταθμό
Το δικό του «πειρατικό» ραδιοφωνικό σταθμό προσπαθούσε να στήσει ένας ανήλικος Έλληνας στην Καστοριά, αλλά τα υλικά που είχε αγοράσει από έναν άγνωστο Αλβανό είχαν κλαπεί από την εγκατάσταση ενός νόμιμου ραδιοφωνικού σταθμού στους Μανιάκους!
Ο 17χρονος «πειρατής» βρέθηκε μπλεγμένος, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν έρευνα στο σπίτι του μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν και ανακάλυψαν ένα ραδιοφωνικό δέκτη και έναν ραδιοενισχυτή που είχαν κλαπεί στις 12 Αυγούστου από τον οικίσκο του ραδιοφωνικού σταθμού και ένα πομπό άγνωστου ιδιοκτήτη, που και αυτός ήταν προϊόν κλοπής! Ο ανήλικος αποκάλυψε ότι τα είχε προμηθευτεί από αλλοδαπό που αναζητείται, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
*** Σε δυο σπίτια ηλικιωμένων γυναικών στο χωριό Φούφα της Κοζάνης εισέβαλε μέσα σε λίγη ώρα ένας… πεινασμένος 36χρονος! Από αυτό μιας 74χρονης έκλεψε 300 ευρώ και από αυτό μιας 71χρονης 20 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα… τρόφιμα! Ωστόσο, αναγνωρίστηκε από τα θύματά του και αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς