Παρανάλωμα του πυρός πέντε ΙΧ στη Ρόδο

Παρανάλωμα του πυρός πέντε ΙΧ στη Ρόδο

Αν και δεν βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών, όλα δείχνουν ότι στόχος των εμπρηστών ήταν ένα από τα πέντε αυτοκίνητα το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς και από αυτό οι φλόγες επεκτάθηκαν στα υπόλοιπα τέσσερα που υπέστησαν σοβαρές ζημιές

"Ο Κ. Καραμανλής θα μιλήσει όταν κρίνει ο ίδιος…"
Παρανάλωμα του πυρός πέντε ΙΧ στη Ρόδο
Θολά παραμένουν τα κίνητρα της πρωτοφανούς για τα δεδομένα της Ρόδου εμπρηστικής επίθεσης που κατέστρεψε πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα και προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή της Κόκκινης Πόρτας τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αν και δεν βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών, όλα δείχνουν ότι στόχος των εμπρηστών ήταν ένα από τα πέντε αυτοκίνητα το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς και από αυτό οι φλόγες επεκτάθηκαν στα υπόλοιπα τέσσερα που υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ο ιδιοκτήτης του είχε διαφορές με κάποιους που μπορεί να ήθελαν το κακό του.

Από την επιτόπια έρευνα προέκυψε ότι οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν εύφλεκτο υλικό με το οποίο περιέλουσαν το συγκεκριμένο όχημα αδιαφορώντας αν θα προκαλούσαν ζημιές και στα διπλανά, έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν. Η έγκυρη επέμβαση οκτώ ανδρών της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς και σε άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα αλλά και μια πιθανή έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης