Με του αδελφού του το αίμα «έβαψε» τα χέρια του το βράδυ της Παρασκευής ένας 50χρονος στο χωριό Δάφνη Πυλίας στη Μεσσηνία όταν, μετά από έντονο οικογενειακό καυγά, του κατάφερε χτύπημα με μαχαίρι στο πόδι με αποτέλεσμα να τρώσει την κεντρική αρτηρία!
Τα δυο αδέλφια διαπληκτίστηκαν για άγνωστη αιτία έξω από το σπίτι τους, γύρω στις 8 το βράδυ και σύμφωνα με μαρτυρίες συνεπλάκησαν.
Όταν ο 37χρονος τραυματίστηκε, προσπάθησε να φτάσει αιμόφυρτος ως το αυτοκίνητό του, αλλά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος όπου ξεψύχησε από την ακατάσχετη αιμορραγία πριν προλάβει κάποιος να τον βοηθήσει.
Στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κλείσιμο
Ο 50χρονος αδελφοκτόνος παρέμεινε στο σπίτι του και περίμενε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας που έφτασαν λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το μαχαίρι για να αμυνθεί όταν το θύμα του επιτέθηκε. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται και, μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία, ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.