Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τους δράστες με τα καλάσνικοφ

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τους δράστες με τα καλάσνικοφ

- Δεν σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο και πυροβόλησαν τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πίσω από το κτίριο της ΓΑΔΑ
- Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
- Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στην οδό Αχαΐας

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τους δράστες με τα καλάσνικοφ
Είδαν το χάρο με τα μάτια τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που επιχείρησαν, στις 08:40 το πρωί της Τετάρτης, να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων -και συγκεκριμένα δύο-τρία στενά πίσω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, στην οδό Κεδρινού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, όχι μόνο δεν σταμάτησαν στον έλεγχο, αλλά βγήκαν από το όχημα και πυροβόλησαν με δύο καλάσνικοφ τους αστυνομικούς τουλάχιστον οκτώ φορές.

Οι τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανταπέδωσαν τα πυρά. Οι σφαίρες έπληξαν αυτοκίνητα και κτίρια στο σημείο της ανταλλαγής πυροβολισμών, ενώ οι άνδρες της σήμανσης περισυνέλεξαν τους κάλυκες.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο των δραστών (μάρκας Volvo) βρέθηκε λίγο αργότερα στην οδό Αχαΐας, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλίξη.
Κλείσιμο

Νεώτερες πληροφορίες δε, αναφέρουν ότι έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές. Οι δράστες φέρονται να είναι τρεις, ενώ δεν βρέθηκαν όπλα στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν κατά τη διαφυγή τους.

Το όχημα ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, με δηλωμένη διεύθυνση κατοικίας στους Αγίους Αναργύρους. Η αστυνομία εξετάζει εάν το ΙΧ είναι κλεμμένο ή αν ο ιδιοκτήτης του σχετίζεται με το περιστατικό.

Από τις σφαίρες που βρήκαν τα τζάμια του αυτοκινήτου της, υπέστη σοκ μία γυναίκα που είχε παρκάρει στο σημείο της συμπλοκής, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο που επλήγη από σφαίρες, ανήκει σε συνταξιούχο που είχε μεταβεί στο ΙΚΑ της περιοχής.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης