Αφγανός με σβάστικα ο 17χρονος που έσπρωξε την κοπέλα

Αφγανός με σβάστικα ο 17χρονος που έσπρωξε την κοπέλα

Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R) - Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων – , ενώ στο θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί

Αφγανός με σβάστικα ο 17χρονος που έσπρωξε την κοπέλα
Τατουάζ με τη σβάστικα και άλλα ναζιστικά σύμβολα έχει στο σώμα του ο -κατά δήλωσή του- 17χρονος Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκε σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας και την χτύπησε για να της αρπάξει την τσάντα.

Ο αδίστακτος κακοποιός δεν ικανοποιήθηκε από το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει τα πολύτιμα αντικείμενα της κοπέλας αλλά προέβη σε μια αδιανόητη ενέργεια: Εριξε την κοπέλα στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων!

Όσον αφορά στα σύμβολα, αυτά προβλημάτισαν τους αρμόδιους αστυνομικούς. Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R), όπως αναφέρουν τα «Νέα». Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων – , ενώ στο θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί. Τα σύμβολα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα των «Νέων», τράβηξαν αμέσως την προσοχή των αστυνομικών κατά την εξέτασή του, παρόλα αυτά όμως ο αλλοδαπός δράστης δεν απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Δεν έδωσε καμία απάντηση για τους λόγους που έχει στο κορμί του τέτοιου είδους τατουάζ, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να υποβληθεί σε εξέταση DNA ώστε να εξακριβωθεί η πραγματική του ηλικία, καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε ενήλικο άτομο. Ωστόσο, επειδή στα ταξιδιωτικά έγγραφα που έφερε μαζί του αναφέρεται ότι είναι 17 χρόνων, στην ανακοίνωση αναγράφηκε αυτή η ηλικία.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης