H παρακμή της Ελλάδας σε ασπρόμαυρο φόντο στην Global Post

H παρακμή της Ελλάδας σε ασπρόμαυρο φόντο στην Global Post

Οι βίαιες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι άνεργοι, οι άστεγοι και  τα συσσίτια, έχουν όλα αποτυπωθεί σε μερικά «κλικ» που δείχνουν τη δύσκολη καθημερινότητα με την οποία οι Έλληνες έρχονται αντιμέτωποι τα τελευταία  χρόνια

H παρακμή της Ελλάδας σε ασπρόμαυρο φόντο στην Global Post
Μετά το Reuters, και η αμερικανική ιστοσελίδα Global Post φιλοξενεί σήμερα στην ιστοσελίδα της φωτογραφικό αφιέρωμα για την Ελλάδα της κρίσης.

Με 13 ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η Global Post δείχνει το εξαθλιωμένο πρόσωπο της Ελλάδας και τις καταστροφικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην χώρα.

«Μια δεκαετία καταστροφικής οικονομικής παρακμής αλλάζει το πρόσωπο της χώρας. Ένα κύμα σκληρών μέτρων λιτότητας που επέβαλαν οι πιστωτές κομμάτιασαν τους μισθούς και υπονόμευσαν την ανάπτυξη» σημειώνει η γνωστή ιστοσελίδα.

Μάλιστα, η Global Post αναφέρεται και στην άνοδο της ανεργίας στην Ελλάδα, τονίζοντας πως η χώρα ξεπέρασε για πρώτη φορά την Ισπανία με ποσοστό 26,8%.

Οι βίαιες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι απεργίες που έκαναν την χώρα να «παραλύσει» την χώρα, οι άνεργοι, εκείνοι που ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια, οι επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο, οι συνταξιούχοι που μετά βίας καταφέρνουν να επιβιώσουν , οι άστεγοι και  τα συσσίτια, έχουν όλα αποτυπωθεί σε μερικά «κλικ» που δείχνουν τη δύσκολη καθημερινότητα με την οποία οι Έλληνες έρχονται αντιμέτωποι τα τελευταία  χρόνια.
Κλείσιμο



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης