Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη χώρα μας, «χτυπημένος» από την Covid-19.
Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ένας 69χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για κρούσματα κορωνοϊού.
Ο άτυχος άντρας είχε μεταφερθεί το Σάββατο 1 Αυγούστου στο «Σωτηρία» από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, σε κατάσταση διασωλήνσωσης, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Πλέον, τα θύματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται σε 207.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.